MK Haveservice

Nyanlæg af have

Anlæg af have er et helt naturligt aspekt af det at bygge nyt hus. Hos MK Haveservice synes vi, at det skal være så nemt og gnidningsfrit for dig som muligt – og selvfølgelig give et fantastisk resultat! Derfor står vi klar til at hjælpe dig med dit haveanlæg, lige fra anlægningen af din græsplæne til plantning af hæk og havebede. Læs med her og få et uforpligtende tilbud!

Haveanlægning er en stor del af opgaven med at bygge et nyt hus. Det kan imidlertid være en smule uoverskueligt, når man samtidig står og skal tage stilling til et hav af andre ting. Og måske har man ikke engang haft have før! I de tilfælde kan det være superrart at have professionelle inde over.

MK Haveservice har mange års erfaring og stor ekspertise, når det kommer til anlæg af have ved nybyggeri. Vi vil gerne rådgive og vejlede dig – og selvfølgelig udføre det praktiske arbejde – lige fra såningen af det første græsstrå til plantningen af din hæk omkring grunden.

Anlægning af græsplæne

Har du hørt ordsproget: Græsset er grønnere på den anden side? Sådan skal det naturligvis ikke være i din have, og derfor er det vigtigt, at din græsplæne bliver godt etableret. Her er der flere ting at tage stilling til, både når det kommer til vejr og årstid, jordens karakter og meget andet.

Hvis jorden fx er blevet sammenkørt i forbindelse med nybyggeriet af dit hus, kræver den en bestemt behandling, for at græsset bliver gunstigt. Det er også vigtigt, at der ikke er spor af ukrudt, mos og lignende, hvis du vil have en smuk, grøn græsplæne.

Du behøver imidlertid ikke at bekymre dig om dit haveanlæg. Du kan kontakte MK Haveservice for et helt uforpligtende tilbud. Vi har nemlig alle værktøjerne til at sørge for, at græsset bliver allergrønnest i din nye have.

Plantning af hæk

Hækken er også en vigtig del af dit haveanlæg, og især i forbindelse med nybyggeri kan den kræve omtanke. Her er det vigtigt, at du har den rette viden om skel, og at du har gjort dig nogle overvejelser om hækkens højde og type. Det har nemlig ikke bare betydning for dig, men også for dit nye naboskab.

Vi kender hækkens ABC, og vi kan nemt guide dig til den rigtige hæk til din haveanlægning. Du kender sikkert nogle af de typiske hækplanter i Danmark, fx liguster eller bøg. Men der findes faktisk noget nær uendelige muligheder inden for levende hegn, og da det er en væsentlig del af din nye grund, skal det være det helt rigtige. Det hjælper vi dig med!

Anlæg af havebede

Ingen have uden havebede. Noget af det helt fantastiske ved at have en have er netop, at man kan plante alt fra små krydderurter til smukke blomster, rosenbuske med mere. Det er med til at give haven karakter, og man kan lave den til sit helt eget stykke natur, hvis det er det, man ønsker.

Vi vil ikke lægge skjul på, at vi har nogle gode idéer til, hvordan du kan udvælge og kombinere planter i haven – faktisk er det én af vores store passioner. Vi ved, at der er mange ting at overveje, lige fra planternes hårdførhed til blomstringstid, pris og placering. Med vores speciale i anlægning af diverse havebede, er vi sikre på, at vi kan rådgive dig til drømmehaven.

Uforpligtende tilbud på haveanlæg

Der er mange omkostninger og udgifter i forbindelse med nybyggeri. Derfor skal du selvfølgelig have et tilbud på anlæg af have helt gratis. Kontakt os og få en idé om, hvad vi kan hjælpe lige præcis dig med, hvilke muligheder du har for haveanlægning, og hvordan prisen vil se ud. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med et haveanlæg, der er perfekt harmoni med dit nye hus.

Kontakt