MK Haveservice

Anlæg af have

Hos MK Haveservice har vi årelang erfaring med anlæg af have. Hvad end du skal have anlagt en ny have eller vil have din nuværende have opfrisket, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Når vi står for anlæg af have, er det vigtigt for os at haven passer til netop dine ønsker til en ny have. 

Vi kan både hjælpe med at plante hæk, så græs, lægge ny indkørsel, haveservice og meget mere. 

En bred vifte af services; vi skræddersyr din løsning

Når du kontakter os, er det vigtigt for os at vi får startet en god og klar dialog med dig. Det er vigtigt for os at forstå dine ønsker, og at du føler dig hørt.

Vi har fokus på at de løbende samtaler mellem dig og os, ender ud i en skræddersyet løsning omkring anlæg af have, for at sikre at alle er tilfredse med resultatet.  

Vi tilbyder en bred vifte af opgaver, når det kommer til anlæg af have og haveservice. Nogle af disse opgaver er blandt andet: 

 • Anlæg af have
 • Så græs
 • Plante hæk
 • Ny indkørsel
 • Ny terrasse
 • Beplantning
  • Beplantning på skråning
  • Beplantning omkring terrasse
  • Beplantning i skel osv.
 • Planering af græsplæne

Som et professionelt og kvalitetsbevidst haveservice firma, er det vigtigt for os at vi kan stå inde for det vi laver. Derfor er vi opmærksomme på hvilke opgaver der er sæsonbestemte, så vi således ikke lover dig en service om vinteren, der hører til foråret. 

Vi sørger altså for at sikre os at den løsning vi lover dig passer til dine ønsker, samtidig med at vi tilbyder dig vores professionelle råd om hvad der vil give det bedst mulige resultat. På den måde kan vi sikre at resultatet lever op til dine forventninger. 

Lad MK Haveservice stå for dit anlæg af have

Det er ikke vigtigt for os om du kommer med en færdig plan eller om du har kigget på specifikke elementer på forhånd. 

Uanset om det handler om at plante hæk, så græs, ny indkørsel eller beplantning omkring terrasse; det vigtigste er at vi i samarbejde med dig finder en løsning der opfylder dine ønsker til anlæg af have. 

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig; til gengæld garanterer vi erfarne havefolk og høj kvalitet af det færdige projekt. 

Lyder det som noget for dig? Du mere end velkommen til at ringe til os. Du kan ringe på 21 72 68 72 eller skrive til os på mkhaveservice@gmail.com. Vi kan også kontaktes på Facebook. Når du kontakter os, tilbyder vi dig en uforpligtende samtale om dine ønsker. 

Vi glæder os til at høre fra dig, og hjælpe dig med dit haveanlæg!

Kontakt