MK Haveservice

Ejendomsservice

Ejendomsservice, i form af en loyal vicevært og professionel viceværtservice, er enormt vigtigt for din ejendom. Det er med til at få dagligdagen til at glide, og beboerne til at være glade og tilfredse. Hos MK Haveservice vil vi gerne hjælpe dig med at gøre dit hjem endnu mere hjemligt med ejendomsservice i højeste kvalitet. Læs mere her!

Ejendomsservice indebærer mange forskellige ting, og den kan også skræddersyes efter den enkelte kundes behov. Nogle af de essentielle opgaver, som en vicevært kan varetage, er fx pasning af grønne arealer, rengøring og tilsyn af de indvendige områder, dialog med beboerne og kontakt med kommunen. MK Haveservice står klar til at give dig et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, som passer perfekt til netop dine behov.

Professionel vicevært i Viborg, Randers og Hobro

Har du brug for en professionel vicevært til at varetage din ejendomsservice i Viborg, Randers eller Hobro? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har stor erfaring med viceværtservice i alt fra ejer- og andelsboligforeninger til virksomheder, grundejerforeninger og kommunale ejendomme. Derfor kan du trygt overlade din ejendom og dens daglige drift til os – vi vil nemlig behandle dit hjem, som var det vores eget.

Vi skræddersyer den viceværtservice I har brug for

En viceværts opgaver kan spænde bredt, når det kommer til at udføre god og upåklagelig ejendomsservice. Det daglige arbejde pågår både indvendigt og udvendigt på ejendommen, og det indebærer også kontakt med beboerne og kommunen. Indvendigt består arbejdet fx af rengøring af trapper, opgange og lejligheder ved fraflytning.

Udvendigt dækker viceværtservice græsslåning, vedligeholdelse af hække og bede, affaldssortering, storskrald, tilsyn med kloakker, snerydning, saltning og meget, meget mere. Nogle af viceværtens arbejdsopgaver kan fx være:

 • Pasning af de grønne arealer
 • Pasning af de fælles inde-arealer
 • Dagligt tilsyn med ejendommen
 • Mindre reparationer
 • Pudsning af vinduer
 • Tilsyn med containere og storskrald
 • Døgnvagt i forbindelse med akutte behov
 • Åben telefontid for beboerne
 • Flyttesyn
 • Opsætning af navneskilte
 • Uddelegering af nøglekort og adgangskort
 • Opsyn med forskellige installationer, fx fjernvarme

Hos MK Haveservice er vi fortrolige med samtlige opgaver på listen, og vi er vant til at skræddersy pakkeløsninger efter specifikke kunders behov. Og hvis en hel pakkeløsning lyder som en for stor mundfuld, kan vi også sagtens udføre enkeltopgaver. Kort sagt: Vi skræddersyer gerne vores viceværtservice, så den bliver præcis, som I har brug for.

Pasning af grønne arealer

Med vores store ekspertise inden for haveservice, er vi mere end almindeligt kvalificerede til at passe din ejendoms grønne arealer. Ved at vælge os til at udføre din ejendomsservice sikrer du dig, at dine udendørs områder altid er smukke, velholdte og hyggelige. Hækken er velklippet, græsset er nyslået, og bedene er frodige at se på.

Haver og grønne områder har en uvurderlig betydning for en ejendom og dens beboere, og det tager vi, i MK Haveservice, meget alvorligt. Udendørs fællesarealer er nemlig et samlingspunkt, som kan være afgørende for ejendommens fællesskab. Beboerne får de bedste betingelser for hyggelige grillaftener, udendørs møder og arrangementer med gennemtænkte grønne arealer.

Derfor ligger det os meget på sinde, at udendørs- såvel som indendørs arealer danner de bedst mulige rammer for en dagligdag, hvor man kan udfolde sig. Viceværtservice er ikke bare et praktisk arbejde, men også et arbejde, som har stor betydning for beboernes glæde og livskvalitet.

Uforpligtende tilbud på ejendomsservice

Der er mange ting, der koster penge her i verden, men det gælder ikke for vores tilbud på ejendomsservice. Vi vil hellere end gerne give dig et ganske uforpligtende tilbud på professionel viceværtservice. Vi mener nemlig, at du skal have total gennemsigtighed, når det kommer til din ejendomsservice.

Kontakt MK Haveservice og lad os sammen finde ud af, hvordan vi kan skræddersy en løsning, der passer helt perfekt til dine behov. Vi sidder klar til at vejlede og rådgive dig udi viceværtens opgaver, konkrete priser og tilbud. Vi synes nemlig, at du skal være så glad for din ejendom, som det overhovedet er muligt.

Kontakt