MK Haveservice

Rodfræsning

Rodfræsning udføres af professionel fagmand

Efter træfældning vælger mange at få udført rodfræsning. Hos MK Haveservice har vi stor erfaring inden for rodfræsning, og vi kan helt sikkert også klare din opgave.

Rodfræsning er et rigtig godt alternativt til opgravning af rødder, og alt der vil være tilbage efter en rodfræsning er blot flis og muld. Med andre ord er rodfræsning en smart og effektiv løsning, som vil give flotte resultater inden for kort tid. Vi udfører rodfræsning i Viborg, Randers og Bjerringbro.

Mange typer af rodfræsning udføres

Vi kan varetage mange forskellige typer af rodfræsning. Vi hjælper dig gerne helt af med:​

  • Træstubbe
  • Hække
  • Buske
  • Bambus

Veludført arbejde af høj kvalitet

God service og ikke mindst gode resultater er to ting, som vi vægter højt. Vi går højt op i, at du som kunde hos os skal få en god oplevelse, og du kan derfor altid være stensikker på at få et godt resultat, når du lader os om at udføre rodfræsningen for dig.

Vi har mange års erfaring inden for haveservice og besidder derfor den fornødne erfaring til at tage os af både store såvel som små opgaver. Endvidere er vi i besiddelse af professionel udstyr af høj kvalitet, som er med til at sikre dig et fremragende resultat.

Få et uforpligtende tilbud på rodfræsning

Vi udfører både store såvel som små opgaver inden for rodfræsning både for virksomheder, privatpersoner, foreninger samt institutioner. Vi har igennem tiden varetaget mange typer af opgaver, og vi ved derfor, at to opgaver aldrig er ens.

Derfor skræddersyer vi naturligvis gerne et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til rodfræsning hos netop dig.

Hvis du ønsker at høre nærmere, er du altid velkommen til at give os et kald for yderligere information. Kontakt os i dag på telefon 21 72 68 72 eller email mkhaveservice@gmail.com.

 

Kontakt