MK Haveservice

Belægning

Belægning der giver haven nyt liv

Har du behov for at få en hjælpende hånd med belægningsarbejde, er MK Haveservice det helt rette firma. Vi besidder stor erfaring inden for belægning og varetager gerne både store såvel som små opgaver inden for belægning, og vi dækker både Viborg og Randers samt Bjerringbro.

Mange typer af belægning udføres

Vi kan varetage en lang række forskellige typer af opgaver inden for belægning og har blandt andet erfaring i at udføre belægning af:

  • Terrasse
  • Havegange / stier
  • Indkørsler
  • Indgangspartier
  • Belægning af nybygget huse

Vores erfarne og dygtige gartnere har i tidens løb varetaget en bred skare af arbejdsopgaver inden for belægning – både med natursten og grus. Dette gør os godt rustet til at tage hånd om en lang række forskellige typer af opgaver.

Kvalitet og god service

Når du sætter os til at udføre belægningsarbejde, kan du til enhver tid være stensikker på at få et godt og veludført stykke arbejde. Vi lægger stor vægt på altid at sikre, at du som kunde er tilfreds med det udførte arbejde. Derfor vægter vi omhyggelighed og grundighed højt, så du som kunde hos os vil være sikret det bedste resultat.

Med andre ord er vi det sikre valg for dig, der ønsker at få udført professionel belægning af terrasser, havegange, indgangspartier og lignende.

Ring nu og få tilbud på belægning

Hvis du står overfor at skulle have udført belægningarbejde af den ene eller den anden art, står vi naturligvis altid klar til at hjælpe. Vi udfører gerne både store såvel som små opgaver for privatpersoner, virksomheder, ejerforeninger mv. I Randers, Viborg, Bjerringbro og omegn.

Vi skræddersyer gerne et god tilbud på belægning hos netop dig – ring i dag på telefon 21 72 68 72 og lad os sammen finde frem til den helt rigtige løsning.​

Kontakt