MK Haveservice

Træfældning

Træfældning udføres af professionel fagmand

Træfældning skal gøres på korrekt vis, og det er derfor en rigtig god idé at få taget kontakt til en erfaren og professionel fagmand, der kan hjælpe til med at varetage netop denne opgave for dig.

Hos MK Haveservice udfører vi træfældning af både store såvel som små træer i Viborg, Randers og Bjerringbro.

​Vi udfører fældning af træer både for privatpersoner, virksomheder, foreninger samt institutioner og står naturligvis klar til at hjælpe netop dig med træfældning – uanset opgavens omfang.

Stor erfaring i fældning af træer

Med mange års erfaring indenfor træfældning og rodfræsning er vi det helt rigtige kort at have på hånden for dig, der ønsker at få en hjælpende hånd med at få fældet et eller flere træer – både store og små.
Vi vægter god service højt. Vi lægger desuden stor vægt på, at du som kunde hos os skal føle, at du har fået udført et godt og solidt stykke arbejde af høj kvalitet indenfor de aftalte rammer og ikke mindst indenfor aftalt tid.

Med andre ord vil du trygt kunne lade dit valg falde på netop os i forbindelse med træfældning – både ved store såvel som små opgaver.

Få uforpligtende tilbud på træfældning

To opgaver er sjældent ens og derfor heller ikke lige tidskrævende. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til træfældning hos netop dig.

Kontakt os allerede i dag og lad os få en dialog om hvordan vi kan hjælpe dig med træfældning.

Giv os et kald på 21 72 68 72 eller benyt vores kontaktformular til højre.

Kontakt

Ta' et kig på vores udførte arbejde