MK Haveservice

Fejning

Vi tilbyder fejearbejde på store arealer.

Hos MK Haveservice kan du, hvad end du er erhvervskunde eller privatkunde, få klaret det fejearbejde du ønsker.

Gennem års arbejde, har vi erfaring med projekter i mange forskellige størrelser. Vi kan derfor tilbyde dig et stykke arbejde af høj kvalitet, med fokus på en langtidsholdbar løsning.

Når vi varetager et projekt med fejning, anvender vi en fejemaskine. Med vores fejemaskine kan vi afdække store arealer, samtidig med at arbejdet lever op til de ting vi lover dig som privatperson, eller dit firma.

Den fejemaskine vi anvender, giver det bedste resultat på store arealer. Det er muligt at anvende os som privatperson, såfremt det drejer sig om et stort areal.

Det vigtigste for os er at du er en del af processen fra start til slut. Vores fokus er på at niveauet af service er højt, samtidig med at resultatet lever op til de standarder vi sætter for os selv. Vores dygtige og erfarne medarbejdere er kvalitetsbevidste og har for øje at du skal være tilfreds før de forlader et projekt.

Serviceaftale omkring fejning

Såfremt du ønsker en længerevarende aftale med tilbagevendende service, er det muligt at opsætte en service aftale.

En serviceaftale kan være nyttig hvis du bestyrer en boligforening, står for vedligeholdelsen af en parkeringsplads eller andre offentlige rum. Med en service aftale vil vi, efter aftale, sørge for fejearbejdet over en længere periode.

Kontakt os med dit fejearbejde

Hvad end du ejer en parkeringsplads, styrer en boligforening eller har et stort areal knyttet til din bolig, er du velkommen til at ringe til os. Vi tager en uforpligtende snak om projektet. Herefter kan vi fortælle dig hvilke muligheder du har, så vi finder den bedste løsning til dig.

Du kan kontakte os på mkhaveservice@gmail.com eller 21 72 68 72. Vi ser frem til at høre fra dig og udføre dit fejearbejde for dig.

Kontakt