MK Haveservice

Græsklipning

Hos MK Haveservice tilbyder vi klipning af både store og små græsplæner.

Vi tilbyder desuden også klipning af skråninger og andre svært tilgængelige steder. Græsklipning tilbydes til både privatkunder og erhvervskunder – vi kan klare begge dele.

Løsningen er vores Slagleklipper. Vores specielle plæneklipper kan klare enhver græsopgave. Nogle af de opgaver den blandt andet kan bruges til er:

  • Klipning af bløde og våde engarealer, en normal plæneklipper ikke kan bearbejde
  • Klipning af højt græs, der normalt vil kræve brug af en buskrydder
  • Klipning af skråninger der hælder helt op til 70 procent

Denne specielle type plæneklipper er ideel til områder med naturgræs og grøftekantsbeplanting. Denne type græs skal typisk klippes 1-2 gange om året, i modsætning til almindelige græsplæner, der skal vedligeholdes oftere. I modsætning til almindelige græsklippere, kan vores slagleklipper klare disse opgaver uden problemer.

Hvis du er i tvivl om hvilken type vedligeholdelse dit græsareal kræver, står vi klar med kyndig rådgivning.

Vores plæneklipper giver os muligheden for at tilbyde dig pleje af store arealer. Det betyder at vi både kan tage os af store græsarealer for privatkunder – men også kan klare opgaver for erhvervskunder. Det drejer sig både om boligforeninger, parker, hotelarealer og meget mere. Vores erfaring kombineret med vores plæneklipper giver os fantastiske forudsætninger, for at opfylde lige præcis dine ønsker.

Mulighed for serviceaftaler

Vi tilbyder muligheden for at lave en serviceaftale. Den inkluderer både fast pleje og vedligeholdelse af græsarealer, parkarealer, parkeringsarealer med mere. Når du indgår en serviceaftale, vil du desuden have muligheden for kontante fordele.

Desuden er det inkluderet i aftalen at der hver tredje gang trimmes kanter. For at der er noget for maskinen at tage fat i, samtidig med at det bedst mulige resultat sikres, er dette en del af aftalen.

En sådan aftale kan være fordelagtig for dig eller dit firma, hvis du har et stort græsareal der skal vedligeholdes kontinuerligt. Om det drejer sig om et græsareal foran et hotel eller en boligforening, er du sikret en velplejet og smuk plæne.

Kontakt os allerede i dag

Har du et stort græsareal, enten privat eller erhverv, er du mere end velkommen til at henvende dig til os. Her kan vi fortælle dig om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig, med lige præcis dit projekt. Vi tilbyder dig uforpligtende tilbud på dit projekt.

Du kan kontakte os på 21 72 68 72 eller mkhaveservice@gmail.com

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Kontakt

Vores nye ansatte